APRIL

Ännu ett Bullet Journal - inlägg! 
Satt för några dagar sedan under en pluggpaus och gjorde månadsuppslaget för april månad. I och med att tiden är knapp inför tentan - har inte ens bokat tågresorna än! - blev det ett superenkelt och minimalistiskt uppslag utan några tidskrävade detaljer. Det enda som tog lite tid var blomrankorna kring rubriken - och inte ens det tog speciellt lång tid. 
 
Valde att istället för att ha en hel månadsvy med rutor ha en tidslinje för event/händelser och en tidslinje för mina trackers. Denna månaden blev mina trackers: Blogg, Instagram, Träning, Städa i 10 minuter (minst), No Spend & Kreativitet. Dessa är helt enkelt grejer jag vill få som vanor + vad jag vill få mer av i min vardag! Plugget kommer avslutas för denna månaden den 5e då jag ska skriva tentan, så en plugg-tracker var inte nödvändig denna månad.
 
 
Mål för april:
- Göra tentan och göra så gott jag kan! (Att klara den vore helt fantastiskt)
- Komma igång med motion och träning, gärna 2 gånger i veckan till att börja med. Vill komma tillbaka till min träningsglädje jag hade för ett par år sedan. 
- Prova nya recept under tiden jag bor själv (i och med att Oscar är i Göteborg). 
 
Vad sägs om detta? Borde vara rimliga mål för en månad! 
 
Hoppas ni gillade min layout, ska försöka fortsätta på ungefär samma färgtema och minimalistiska utseende i mina vecko-layouter. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att fota och lägga upp innan jag fyller i mina privata händelser osv som jag inte vill dela med mig av. 
 
Nu ska jag begrava näsan i mina tenta-tal. Ikväll kommer Josefi hit för tjejkväll med lite Glee-tittande, pastaätande och förhoppnignsvis får jag göra en liten sminkning på henne fredag morgon!
 
Kram på er, ha en superglad påsk så hörs vi snart igen
/J 
Allmänt, Bullet Journaling | Almenacka, Bullet Journal, Dagbok, Design, Kalender, Kalligrafi, Kreativitet, Planering | |
Upp