Dreamy Palette

Hej bloggen, och glad torsdag!
Har faktiskt startat dagen ganska bra. En god frukost i magen, en termos med kaffe, vågade ha läppstift och ser fram emot dagen. Var på massage igår, något av det bästa jag unnar mig varje månad, och det fanns en hel del spänningar att lösa upp. De sitter så djupt så det går typ inte, men det är välgörande att gå regelbundet. Min kropp hade inte pallat stressen jag utsätter den för annars.
 
Har inte möjlighet att ta några bra bilder idag på grund av förjäkla dåligt ljus, men tänkte att jag skulle visa er mitt nyaste tillskott bland mina ögonskuggor - nämligen 'Dreamy Palette' från Nabla Cosmetics. 
 
 
Detta är första gången jag provar deras skuggor och jag är verkligen imponerad av skuggornas formula i paletten. 
Alla färger går att para ihop på något sätt, men ändå skapa olika looker. Har faktiskt haft paletten som min vardagliga go-to sedan jag köpte den för några veckor sedan. 395kr för 12 skuggor, mycket prisvärt tycker jag!
 
 
Har tyvärr inte haft tid att göra swatches på egen hand men här är en liten print screen från nablas egen instagram. (OBS, skuggorna är lite ljusare i nyansen än vad det ser ut på bilden!)
Skulle verkligen rekommendera paletten! Trodde inte jag skulle använda den så mycket som jag gör, men den är betydligt roligare att jobba med än vad man kanske tror från första anblicken! Min favoritskugga skulle nog vara den allra ljusaste shimmerskuggan, den har en vit bas och har reflektioner i både guld och silver. Använder den jämt i inre ögonvrån plus mitt på locket för en liten extra halo-look. 
 
Hoppas ni alla får en superfin dag! Nu ska jag plugga järnet inför nästa tenta om 3 veckor exakt. 
 
Allmänt, Makeup & Skönhet | Beauty, Eyeshadows, Makeup, Makeupartist, Skönhet, Smink, Ögonskugga | | Kommentera |

Back To Reality!

HEJ!
Jag är tillbaka! Har haft en ledig semestervecka bland alptoppar med familjen och susat ner för bergen på skidor. Tänkte därför bjuda på lite semester - och matbilder, matbilder är väl obligatoriskt när man varit i mitt favoritland - Italien! 

Dolomiterna är lätt mitt favorit-skidställe. Maten är helt i min smak, vinet är amazing och skidåkningen och utsikten är hur fin som helst. Kan inte heller räkna antalet gånger man sagt 'Grazie', 'Ciao' och 'Arrividerci' under veckan. 
 
En dag satt vi nere i byn 'Selva' och käkade lunch under vår Sella Ronda-tur. Åt en lite spicy och supergod "Spaghetti aglio olio e peperoncino" - (stavningen på det där??). Fick dock ingen bra bild på den! 
Solen värmde och man fick lite färg på kinderna. 
 
Hela gänget med på bild, tyvärr kunde inte brodern hänga på i år pga nytt jobb. Hoppas på nästa år! 
 
Pappa var nöjd med de sprillans nya Rossignolskidorna han hyrde. 
 
Vi hittade ett favvisställe för kvällsmat - HUR god pizza som helst, bröd med vitlöksolja och servicen från personalen var grym. Jag drack dessutom en obligatorisk varm choklad i backen en dag. Dock utan rom denna gång!
Att komma hem var faktiskt ganska efterlängtat. Längtade hem sista dagen, hem till katterna och till vanliga matrutiner. Jag som har matproblematik sedan långt tillbaka har alltid en skräckblandad förtjusning för hela semesterveckor i och med rutinrubbningar och frestande onyttig mat så pass frekvent under kort tid. Men i år känner jag att det var ett startskott inför vårens mer hälsosamma leverne. Snart öppnar vårt gym 50 meter från porten och jag tycker faktiskt det ska bli väldigt skönt att få börja träna efter mitt tvååriga uppehåll. 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Privatliv och tankar | Foto, Italien, Mat, Resa, Skidåkning, Travel | | Kommentera |
Upp